17 Aralık 2012 Pazartesi

Lüks Araç Kiralama Firmaları

Firmamız sizlere İstanbul bölgesinde hizmet vermektedir. Amacımız sizlerin isteklerini en iyi şekilde karşılayabilmektir. Lüks araç kiralama sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak güçte olan firmamız sizlere 7 /24 lüks araç kiralama hizmeti vermektedir.

Sektöre yeni bir soluk getirme amacında olan firmamız sektörün eksik yönlerini araştırmakta ve yapılmakta olan fakat eksik yapılan işleri düzene sokma ve lüks araç kiralama sektöründe en iyi hizmeti verme amacı içerisindedir. Bu amaç ile yola çıkan firmamız şu anda lüks araç kiralama sektöründe isminden oldukça söz ettirmektedir. Lüks araç kiralama sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede olan firmamız bünyesinde tüm lüks araç kategorisindeki araçlardan bulundurmaktadır.

Spor arabalar, lüks binek araba ( makam aracı ), jeepler ve vip minibüsler olmak üzere bünyesinde tüm lüks araçlardan barındırmaktadır. Firmamız sizlere istanbul bölgesinde hizmet vermekte ve gerek lüks araç kiralama, gerekse şoförlü lüks araç kiralama gibi hizmetleri de sizlere vermektedir. 

LÜKS ARAÇ KIRALAMA İÇIN YAPILMASI GEREKENLER

Lüks araç kiralama hizmetimizden yararlanmak isteyen siz değerli ziyaretçilerimizin tek yapması gereken kendi ihtiyaçlarına göre garajımızdan bir araç seçmesidir. Geriye kalan tüm rezervasyon işlemlerini firmamız tamamladıktan sonra araç kapınıza kadar profesyonel kadromuz tarafından teslim edilmektedir. Bu sayede lüks araç kiralama işlemi son bulmaktadır.

Lüks araç kiralama hizmeti aldıktan sonra bizleri kira esnasında 7 /24 arayabilir ve teknik destek alabilirsiniz. Firmamız sizlere lüks araç kiralama işlemi yapıldıktan sonra bu hizmeti ücretsiz olarak sağlamaktadır. Kiralama işleminiz son bulduktan sonra kadromuz aracı sizlerin bırakacağı yerden sizlerden teslim almaktadır.

1 yorum: